Derfor skal du bruge varmepumpe

Du har nok allerede en varmekilde i dit sommerhus, men er ikke tilfreds med effektiviten, miljøbelastningen eller omkostningerne ved at have den? Så er en varmepumpe det, du mangler – med en varmepumpe får du en fleksibel og komfortabel løsning i mange år fremover.

Varmepumpen både opvarmer og nedkøler

Varmepumpen hjælper med at kontrollere temperaturen i dit sommerhus – både når det kommer til opvarmning og evt. afkøling. Desuden har varmepumpen en række andre funktioner, der gør den til det oplagte valg af varmekilde i sommerhuset!

Fjernstyring

Vores varmepumper er alle udrustede med et indbygget wifi. Via en app fra Electrolux kan du styre din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. En stor fordel, når du er på vej til eller fra dit sommerhus.

Lavt lydniveau

Ja, de er lydsvage! Vores varmepumper er skabt til at passe ind i et sommerhus, både når det gælder lydniveau og design. Det laveste niveau ligger på bare 20 dB. Det svarer til lydniveauet, når man hvisker.

Miljøvenlig

Den udendørs luft bruges som varmeenergi - der bruges kun el til at have kompressoren i gang. En miljøvenligt måde at varme sommerhuset op på, ikke mindst, hvis du bruger gamle elradiatorer i dag.

Sådan virker en varmepumpe

En varmepumpe består af to enheder; en udendørsdel og en indendørsdel. Udendørsdelen samler varmeenergi fra luften omkring sig, hvorefter den sender energien indenfor, så den kan justeres til den temperatur, du ønsker.

Varmt om vinteren, køligt om sommeren

En varmepumpe varmer dit sommerhus om vinteren ved at omdanne udendørsluften til varmeenergi. Men vidste du, at den også kan bruges om sommeren til at køle? En varmepumpe regulerer nemlig temperaturen lige som du vil have det og bruger mindre energi end en almindelig aircondition.

Optimal løsning til sommerhuse

I et sommerhus er en varmepumpe den helt rigtige løsning, da den på en bæredygtig og energieffektiv måde holder dit sommerhus varmt om vinteren og køligt om sommeren. Varmepumpen kan sættes på vinterdrift, så risikerer du ikke rør mm. Bliver ødelagt af frostskader, når det er minusgrader uden for.

Få en mindre el-regning

En varmepumpe kan dække hele sommerhusets opvarmningsbehov, evt. suppleret af en brændeovn, eller et par elradiator i værelserne. En varmepumpe med A+++ energimærkning giver varmeenergi tilbage for 4 til 5 kr, for hver gang du betaler 1 kr.

Designet til det danske klima

Rørvig El-installation sælger kun varmepumper fra den Svenske Electrolux-koncern. Vi har gennem vores mange års arbejde med varmepumper konstateret, at begrænsningens kunst ud i valg af leverendører er alfa og omega for at kunne servicere vores kunder efter de 5 års fabriksgaranti udløber.

Rørvig el varmepumpe

EPN09V78HWI H7

H7 er en luftvarmepumpe fra Elektrolux som er designet til det danske klima, selv hvis det bliver ned til -30 grader. Med fjernstyring og vedligeholdelsesvarme er den en optimal løsning for dig og dit sommerhus.

16.495 kr.

Derfor går vi med Electrolux

Scroll to Top