Om os

Rørvig El-installation ApS udfører arbejde inden for elektriker, el-installatør, el-installation og el arbejde. Som autoriseret el-installatør med mere end 30 års erfaring garanterer vi et godt resultat!

Vi tilbyder

Om Rørvig El-installation

Bag Rørvig el-installation står selskabet Reimer+. Henrik Reimer er registreret som faglig ansvarlig i Sikkerhedsstyrelsen. Hans Reimer er ejer af selskabet. Vi er et nyt selskab, med tilsammen 75 års erfaring i el-installationer, byggeri og bygninger. Rørvig el-installations styrke er bl.a. en sikker, personlig og tæt kundekontakt samt udarbejdelse af præcise tilbud. Når vi løser en opgave som el-installatør i Rørvig og Odsherred, kan du være sikker på, at du får kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Gennem vores medlemskab af TEKNIQ er du garanteret et godt stykke håndværk samt en el-installatør, som er dækket af TEKNIQs garantiordning.

Om Henrik Reimer

Jeg er født i Rørvig i 1973, hvor jeg fik el-arbejder og strøm i blodet, da min far også er elinstallatør. Det faldt mig derfor helt naturligt at komme i lære som elektriker som 16-årig. Siden 1996 har jeg arbejdet som el-installatør med fokus på at yde den bedst mulige service for mine kunder. Mit mål er at være den pålidelige el-installatør, man ringer til, når man har behov for el-arbejde af enhver form. Jeg er opvokset i Odsherreds smukke omgivelser og firmaet er placeret i Rørvig. Som el-installatør imødekommer jeg dine ønsker, så du får netop de installationer og til det budget, som du ønsker. Jeg ser frem til at høre fra dig!
Scroll to Top