rørvig-el_alt_inkl-logo

Betaversion 2020

Alt inkl. er et helt nyt koncept, som vi i Rørvig El-installation begynder at udrulle i 2020. Herunder kan du se de første skud på stammen og vi vil løbende komme med flere produkter.

Rørvig el varmepumpe

Varmepumpe

Med en varmepumpe i sommerhuset ankommer du altid til et varmt hus uden fugt, skimmelsvamp og dårlig lugt. Vi leverer, monterer og servicerer. Nemmere bliver det ikke!
Rørvig el ladestander

Ladestander

Vi monterer din ladestander og siker, at alle regler Sikkerhedsstyrelsen og bilfabrikanter overholdes. Det eneste du selv skal gøre, er at sætte stikket i stikkontakten.

Med Alt. Inkl. sælger vi ikke blot montørtimer og el materialer. Vi vil sælge hele løsninger med kendte faste priser, både dem vores kunder efterspørger og dem de ikke ved findes endnu og ikke kan leve uden!

Hvad betyder

Med Alt Inkl. kan du trygt lade Rørvig el-installation om at klare indkøb, levering og montering af de tilbudte løsninger. Du kender hermed den samlede pris på forhånd og bestemmer naturligvis selv, hvornår du vil have leveret og monteret løsningerne.

Vi ved gennem vores 30 års erfaring med elarbejde, hvad vores kunder efterspørger og hvordan det løses billigst og bedst. Vi ved også meget præcist, hvad det koster og kan derfor som de første tilbyde denne mulighed med faste priser på el-tekniske løsninger.

Scroll to Top